Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ντουάρτε: «Εξαιρετικός παίκτης ο Βεζένκοφ»

Ντουάρτε: «Εξαιρετικός παίκτης ο Βεζένκοφ»
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024 - 17:55

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποτελεί το πιο «καυτό» θέμα των ημερών για τον Ολυμπιακό και όχι μόνο, αφού έχει στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Πολλοί έχουν μιλήσει τόσο για τον ίδιο, όσο και για το «φλέγον» θέμα. Ανάμεσά του καιο Κρις Ντουάρτε, με τον μπασκετμπολίστα της Δομινικανής Δημοκρατίας και πρώην συμπαίκτη του Βούλγαρου Φόργουορντ στους Σακραμέντο Κινγκς να αποθεώνει απλά τον MVP της Euroleague για τη σεζόν 2022/23, μη μπαίνοντας σε περαιτέρω λεπτομέρειες, αναφορικές με το θέμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρις Ντουάρτε:

«Δική του απόφαση (Σάσα) το αν θα γυρίσει στην Ευρώπη. Δεν έχω να πω κάτι για αυτό. Εξαιρετικό παιδί και παίκτης. Δεν έχω κάτι να πω για αυτό. Είναι δική του απόφαση. Δεν συζητάμε για αυτά.

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη, πρώτη φορά που αγωνίζομαι σε τέτοιο τουρνουά. Η Ελλάδα έχει πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν ξέρω κάποιο άλλον παίκτη της Ελλάδας πλην από τους Αντετοκούνμπο.

Είναι πάντα δύσκολο να είσαι ρολίστας στο NBA. Πρέπει να κάνεις αυτό που σου ζητάει το αφεντικό σου. Για αυτό πληρώνεσαι. Δεν είναι ένα όμορφο συναίσθημα. Όλοι θέλουμε να παίζουμε, αλλά αυτή είναι η δουλειά.

Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία, θα δείξω το ταλέντο μου και θα βεβαιωθώ ότι όλοι θα ακούσουν το όνομά μου. Το Προολυμπιακό μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Είμαι εδώ για να γίνω ξανά ο παίκτης εκείνος και να τα πάω ακόμα καλύτερα».

Διαβάστε επίσης