Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Φουρνιέ, ο Μίχαϊλιουκ και ο Ολυμπιακός

Ο Φουρνιέ, ο Μίχαϊλιουκ και ο Ολυμπιακός
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024 - 15:36

«Καυτό» είναι το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να κάνει μία νέα αρχή, ενισχύοντας κομμάτια του παιχνιδιού του, όπως το μακρινό σουτ.

H περίπτωση του Εβάν Φουρνιέ παραμένει στο πρώτο πλάνο αλλά παράλληλα είναι δύσκολη, ο Θρύλος θέλει να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. Για το λόγο αυτό, οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι έχουν παραδεχθεί δημοσίως ότι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη που παίζει στις θέσεις «2» και «3», εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Σβι Μιχάιλιουκ.

Πιο συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον για τον Ουκρανό «killer» δεν είναι κάτι νέο, καθώς και πέρυσι είχε... ρωτήσει για τις προθέσεις του παίκτη ο Ολυμπιακός. Ο Σκακιστής έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη, όπως και για τον Φουρνιέ

Ο Μίχαλιουκ κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Μπόστον Σέλτικς στο NBA, ωστόσο το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και δεν αποκλείεται να «ψαχτεί» προς Ευρώπη μεριά για το νέο «ταξίδι» της καριέρας του.

Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 4 πόντους και 1,2 ριμπάουντ σε 11,7 λεπτά συμμετοχής, καταγράφοντας συνολικά 41 αγώνες.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σύντομα ή για την ακρίβεια, αυτές θα είναι σε συνάρτηση με την υπόθεση Φουρνιέ. Αν δεν τα καταφέρει με τον Γάλλο άσο, οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν all-in στον Ουκρανό πρωταθλητή του NBA.

Διαβάστε επίσης