Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τιμωρία στον Γιαννακόπουλο από τον ΕΣΑΚΕ για την επίθεση στον Μπαρτζώκα

Τιμωρία στον Γιαννακόπουλο από τον ΕΣΑΚΕ για την επίθεση στον Μπαρτζώκα
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024 - 14:33

Με νέα απαγόρευση εισόδου για τρεις μήνες στα γήπεδα τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτητής του Παναθηναϊκού κουβαλάει ήδη πάνω του τιμωρία 11 μηνών (8+3) για δυσφήμηση του αθλήματος κατά τη διάρκεια των τελικών της Basket Leauge.

Ο λόγος της τιμωρίας του ήταν διότι μετά το τέλος του πρωταθλήματος, σε story στο instagram επιτέθηκε χυδαία στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Πρόκειται για όσα είπε στις 21 Ιουνίου όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

«Πόσο κόμπλεξ πια; Καμία πρακτική δεν άλλαξε. Η πρακτική μία είναι. Ίδια είναι. Η ίδια που κερδίσαμε το double με σκούπα το 12-13, η ίδια που κερδίσαμε με τα 15χρονα και τα 16χρονα και έτρεχε στα πάρκινγκ. H ίδια που από 0-2 πήγε 3-2. Μία είναι η πρακτική. Μία είναι η πρακτική. Δεν αλλάζει ποτέ. ΤΣΟ και ΛΟ», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Για όλα αυτά την πλήρωσε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός που τιμωρήθηκε με βαρύ πρόστιμο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ:

«Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα την 21-6-2024, διά αναρτήσεών του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, και

  1. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, και έλαβαν χώρα κατά τα ως άνω».

Διαβάστε επίσης