Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά θα δώσει ο Βιλντόζα στον Θρύλο

Αυτά θα δώσει ο Βιλντόζα στον Θρύλο
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024 - 10:15

Ήταν να μη γίνει η αρχή στον Ολυμπιακό με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Την επιστροφή του 28χρονου ομογενούς σούτινγκ γκαρντ στην ομάδα θα ακολουθήσουν άλλες δύο μεταγραφές στις θέσεις των γκαρντ.

Η ΚΑΕ ολοκληρώνει το ανανεωμένο deal με τον Κίναν Έβανς, ενώ δίνει συμβόλαιο και στον Λούκα Βιλντόζα.

Ο Αργεντινόος αποτελούσε από πέρυσι στόχο του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Ολυμπιακού, που τότε τον έχασε από τον Παναθηναϊκό, όμως φέτος φαίνεται πως θέλει να αδράξει την ευκαιρία μετά την αποδέσμευσή του και να τον εντάξει… στη μηχανή.

Μπορεί στον ΠΑΟ να μην είδαμε μία… επιθετική μηχανή όπως τον ξέραμε, όμως τα δείγματα της καριέρας του, τόσο στη Μπασκόνια, όσο και στον Ερυθρό Αστέρα, καταδεικνύουν έναν παίκτη που μπορεί να συνεισφέρει ποικιλοτρόπως.

Οι δημιουργικές του αρετές ξεχωρίζουν, ενώ είναι ο άνθρωπος που ουσιαστικά μπορεί να πάρει τη μπάλα στα χέρια όταν εκείνη «καίει», να την κατεβάσει στο παρκέ και να τη μοιράσει με ηρεμία. Κάτι που έλειψε από τον Ολυμπιακό την τελευταία σεζόν, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν έλλειψη μονάχα σε «clutch» σκόρερ, αλλά και σε έναν δημιουργό της τελευταίας στιγμής, βοηθόντας έτσι περισσότερο τους Ουόκαπ και Γκος.

Ο Βιλντόζα έρχεται για να δώσει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα, δίνοντας παράλληλα μία ακόμα λύση στο άμεσο σκοράρισμα. Μπορεί να μην είναι… Έβανς ή Τζέιμς, όμως είναι ένας αξιόπιστος σουτέρ, σίγουρα ικανότερος από τον Ουόκαπ και «σκληρότερος» από τον Γκος. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η εν λόγω μεταγραφή θα έχει πάρα πολύ έντονο μπασκετικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης