Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλησιάζει η «ώρα της αλήθειας» για Βεζένκοφ!

Πλησιάζει η «ώρα της αλήθειας» για Βεζένκοφ!
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024 - 19:41

Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό «καίει» όσο καμία άλλη τους Πειραιώτες, οι οποίοι αναμένουν τις εξελίξεις.

Ο MVP της Euroleague για τη σεζόν 2022/23, μετά την ανταλλαγή του από τους Σακραμέντο Κινγκς στους Τορόντο Ράπτορς ετοιμάζεται να μιλήσει με τους Καναδούς, οι οποίοι μαζί με τον προπονητή, Ντάρκο Ραγιάκοβιτς, θα του εξηγήσουν τα πλάνα τους, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο.

Από την πλευρά του παίκτη, δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι ακόμα, αφού έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει, εφόσον δεν ικανοποιηθεί από όσα του πει ο σύλλογος του NBA, κάτι για το οποίο οι Ράπτορς δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Επίσης το συμβόλαιο των 6,6 εκατομμυρίων ευρώ δεν αποτελεί εμπόδιο, εφόσον ο Βεζένκοφ δεν πειστεί από το πλάνο των «δεινοσαύρων».

Ο Ολυμπιακός περιμένει πάντα στη γωνία, παραμένοντας συνεχώς το μεγάλο φαβορί, εφόσον ο Βούλγαρος Φόργουορντ επιστρέψει στην Ευρώπη. Τίποτα δεν έχει κριθεί, πολύ πιθανόν να χρειαστεί να αναμένουμε έως και την Τρίτη (2/7), όμως ο Ολυμπιακός είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι για τον Σάσα Βεζένκοφ, η επιστροφή του οποίου αποτελεί «διακαή πόθο».

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, και τα όσα ανέφερε το ιταλικό μέσο Sportando προ ολίγων ημερών, για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον «Βέζε». Όπως έγραψε το γνωστό σάιτ, μιλάμε για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας που ανέρχεται στα 16 εκατομμύρια ευρώ! Κάτι που αναμένουμε να επιβεβαιώσουν και οι εξελίξεις, για τις οποίες το ραντεβού του παίκτη με τους Ράπτορς θα κρίνει πάρα πολλά.

Διαβάστε επίσης