Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα… Κίναν Έβανς στον Ολυμπιακό!

Ώρα… Κίναν Έβανς στον Ολυμπιακό!
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024 - 17:20

Παρά το γεγονός ότι η ατυχία του «χτύπησε την πόρτα», ο Κίναν Έβανς δεν «μασάει» και φαίνεται ότι τίποτα δεν θα τον σταματήσει από το να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν συμφωνήσει με τον Αμερικανό Γκαρντ εδώ και αρκετό καιρό και, παρά τον τραυματισμό στο γόνατο, η συμφωνία δεν θα χαλάσει, με τον Ολυμπιακό να δίνει στον Έβανς όσο χρόνο χρειάζεται, προκειμένου να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Το γεγονός, δε, ότι η επιστροφή αναμένεται μεταξύ Δεκεμβρίου 2024 και αρχών 2025 φαίνεται ότι επηρεάζει και την αρχική συμφωνία του Θρύλου με τον παίκτη. Κυρίως στο κομμάτι της χρονικής διάρκειας θα γίνει αυτό, με αύξηση αυτής, καθώς και δυνατότητα ο παίκτης να αποχωρήσει όποτε επιθυμεί από τον σύλλογο, πληρώνοντας ένα μικρό buy out. Αλλαγές θα γίνουν, εκτός απροόπτου και στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Κίναν Έβανς έχει τη θέληση να επανέλθει δυνατότερος και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό το δυνατόν περισσότερο, ενώ και οι Πειραιώτες έχουν πειστεί από αυτό και θα του δώσουν το χώρο που χρειάζεται, έτσι ώστε να επανέλθει δριμύτερος και να αποδείξει την αξία του στο μέγιστο.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 17,3 πόντους ανά αγώνα, μαζί με 3,9 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ, μαζί με 43,5% από το τρίποντο στην Euroleague. Έπαιξε 34 αγώνες με παρουσία στο παρκέ 27:23 λεπτών, κατά μέσο όρο.

Διαβάστε επίσης