Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Φουρνιέ!

Πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Φουρνιέ!
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024 - 12:36

Το πιο καυτό όνομα του καλοκαιριού μαζί με εκείνο του Σάσα Βεζένκοφ είναι του Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος παίκτης που πρόκειται να κυκλοφορήσει ελεύθερος στο NBA καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη καριέρα του.

Μετά από 12 χρόνια και μια τρομερά αξιόλογη καριέρα στο NBA, ο Φουρνιέ δεν βρίσκει χρόνο στον «μαγικό» κόσμο και όλο και περισσότερο ανοίγει η κουβέντα, για επιστροφή του στην Ευρώπη.

Έτσι, ο Φουρνιέ είναι πλέον ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του τόσο στο ΝΒΑ, όσο και στην Ευρώπη, όπου φέρεται να εξετάζει να επιστρέψει, έχοντας και προτάσεις.

Ο Θρύλος είναι ξεκάθαρο πως το φετινό καλοκαίρι ψάχνει παίκτη από με τα χαρακτηριστικά του Γάλλου, κοιτάει την αγορά του NBA και δεν αργεί να γίνει η σύνδεση μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, με το μπασκετικό μέλλον του έχουν καταπιαστεί κι οι bookmakers. Σύμφωνα με τις αποδόσεις φαβορί για να εντάξει στο ρόστερ του τον 31χρονο Γάλλο σούτινγκ γκαρντ είναι ο Ολυμπιακός. Ίσως να παίζει ρόλο τα λόγια του για τον σύλλογο του Πειραιά. «Αν αποφασίσω μία ημέρα να επιστρέψω στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω όπου θέλω, νομίζω ότι θα διάλεγα τον Ολυμπιακό. Φοβερό κλαμπ», είχε γράψει στο X (τέως Twitter) πριν από δύο χρόνια ο Φουρνιέ.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για την ομάδα που θα αγωνίζεται ο Φουρνιέ τη νέα σεζόν:

Ολυμπιακός: 2.35
Βιλερμπάν: 4.00
Σικάγο Μπουλς: 5.00
Λος Άντζελες Κλίπερς: 6.00
Μονακό: 8.00
Ορλάντο Μάτζικ: 10.00
Σάρλοτ Χόρνετς: 10.00
Σακραμέντο Κινγκς: 15.00
Φιλαδέλφεια Σίξερς: 15.00

Διαβάστε επίσης