Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η υπομονή στο θέμα Βεζένκοφ και οι προσδοκίες του παίκτη

Η υπομονή στο θέμα Βεζένκοφ και οι προσδοκίες του παίκτη
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 - 12:57

«Καυτό» αναμένεται το φετινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, εν όψει της επόμενης σεζόν, η οποία θα αποτελέσει μία νέα αρχή για το Θρύλο. Ένα καλοκαίρι αλλαγών, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του να έχουν στο νου τους μόνο αυτό το «κάτι» που θα απογειώσει τους Πειραιώτες και θα τους δώσει όσα τους χρωστάει η «μοίρα» από τη φετινή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός περιμένει να ολοκληρωθεί το θέμα Ντόρσει και από κει και πέρα δρομολογούνται εξελίξεις και για τα υπόλοιπα μεταγραφικά και πιο συγκεκριμένα για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο μέγεθος, ικανό να μην… κρέμεται από τον εκάστοτε παίκτη και το τι θα αποφασίσει εκείνος για το μέλλον του. Η ομάδα του Πειραιά είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και δείχνει ότι έχει τα κατάλληλα εργαλεία, για να προχωρά και να κάνει τις μεταγραφές που πρέπει, όταν πρέπει, όπως πρέπει. Η υπόθεση Βεζένκοφ είναι χαρακτηριστική, για παράδειγμα. Ο τρόπος με τον οποίο ο Ολυμπιακός στέκεται στο θέμα είναι υποδειγματικός.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σάσα αποφάσισε να αποχωρήσει από το Λιμάνι και να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του. Να αγωνιστεί στο ΝΒΑ με την φανέλα του Σακραμέντο που στη θεωρία έδειξε ότι τον πίστευε, αλλά στην πράξη δεν το έδειξε ποτέ. Έναν χρόνο μετά, ο 29χρονος Βούλγαρος φόργουορντ άλλαξε περιβάλλον μέσω trade. Επίσημα ανήκει στο ρόστερ των Ράπτορς που έχουν τα δικαιώματα του. Ωστόσο, από χθες (29/6), αναφέρεται πως έχει ρίξει γέφυρες επιστροφής στην ομάδα του Πειραιά, αλλά βέβαια η υπόθεση δεν είναι εύκολη και χρειάζεται υπομονή για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Προφανώς και είναι άνθρωπος που θέλει να κατακτήσει τίτλους. Αυτό είναι ξεκάθαρος και αυτό είναι είναι ένας «σύμμαχος» για να επιστρέψει στην Ευρώπη για τον Θρύλο. Θέλει να βρίσκεται σε ομάδες που μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό. Αν επιστρέψει στην Ευρώπη σίγουρα θα θελήσει να κυνηγήσει τίτλους με τη νέα του ομάδα που ελπίζουμε να είναι ο Ολυμπιακός. Μπορεί το ευρωπαϊκό μπάσκετ να μην έχει το showtime του American Dream, αλλά έχει την πίεση του… πρέπει, την πίεση της κατάκτησης τίτλων και αυτό εξιτάρει αρκετά.

Διαβάστε επίσης