Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεπόρτερ των Ράπτορτς για το μέλλον του Σάσα (photo)

Ρεπόρτερ των Ράπτορτς για το μέλλον του Σάσα (photo)
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 - 19:31

Μια διαφορετική πληροφορία σχετικά με τα όσα κυκλοφόρησαν νωρίτερα για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ μετέφερε Καναδός δημοσιογράφος.

Πιο συγκεκριμένα, το Τορόντο έχει στα χέρια του τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοφ και δεν είναι ξεκάθαρο το τι θα φέρει το μέλλον, με τον έμπειρο ρεπόρτερ των Τορόντο Ράπτορς, Μάικλ Γκρέιντζ, να τονίζει πως δεν είναι αλήθεια τα δημοσιεύματα ότι φεύγει από το NBA ο πρώην άσος των Κινγκς και μάλιστα οι Ράπτορς τον υπολογίζουν για την προετοιμασία.

«Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν τα ρεπορτάζ περί αποχώρησης του Σάσα Βεζένκοφ από το NBA για να παίξει στην Ελλάδα, δεν ισχύουν. Ο πρώην παίκτης των Κινγκς έχει ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό του, οι Ράπτορς ελέγχουν τα δικαιώματά του και δεν δείχνουν διάθεση να τον αποδεσμεύσουν. Τον περιμένουν στην προετοιμασία τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκρέιντζ.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα, το «Sportando» είχε γράψει πως: «Ο Σάσα Βεζένκοφ αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Επιστρέφει στον Πειραιά έπειτα από έναν μόλις χρόνο», πληροφορία τον οποία θέλησε προφανώς να διαψεύσει ο Καναδός δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης