Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήρθε η ώρα του… Θρύλου για τον Φουρνιέ (photo)

Ήρθε η ώρα του… Θρύλου για τον Φουρνιέ (photo)
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 21:35

Όπου υπάρχει και καπνός, υπάρχει και φωτιά. Η οποία ανάβει και επίσημα για τον Ολυμπιακό, μετά την αποχώρηση του Εβάν Φουρνιέ από τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Η ρήτρα των 19 εκατομμυρίων ευρώ δεν θα ενεργοποιηθεί και έτσι ο Γάλλος σουτέρ δύσκολα θα μείνει στο NBA, κοιτώντας ήδη προτάσεις και ενδιαφέροντα ομάδων από την Euroleague.

Το πιο ζεστό «φλερτ» υπάρχει από πλευράς Ολυμπιακού. Ο Φουρνιέ ήθελε να παίξει από παλιά με τα «ερυθρόλευκα» και τώρα φαίνεται ότι η επιθυμία του έχει σημαντικές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί, αν αναλογιστούμε φυσικά και τα όσα λέγονται στο εξωτερικό.

Ο Θρύλος παρουσιάζεται ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον 31χρονο σουτέρ, ίσως και το μεγαλύτερο, αν αναλογιστούμε δημοσιεύματα, όπως αυτά του δημοσιογράφου, Φράν Λέιβα. Όπως αναφέρει, παρά το γεγονός ότι Παναθηναϊκός και Βιλερμπάν κοιτάνε την περίπτωση του Φουρνιέ, ο Ολυμπιακός προηγείται στην «κούρσα» έχοντας καταθέσει επίσημα το ενδιαφέρον του στον Γάλλο μπασκετμπολίστα.

Αναμένουμε τις εξελίξεις, ωστόσο φαίνεται ότι η ώρα που Φουρνιέ και Ολυμπιακός θα σμίξουν μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ!

Διαβάστε επίσης