Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Τεράστια τιμή να εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό στα 100 χρόνια του συλλόγου, ευχαριστώ τους προέδρους»

Μπαρτζώκας: «Τεράστια τιμή να εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό στα 100 χρόνια του συλλόγου, ευχαριστώ τους προέδρους»
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 19:09

Ο «σκακιστής» μένει σπίτι του! Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έως και το 2026, παραμένοντας για ακόμα δύο σεζόν στην ομάδα της καρδιάς του. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, κάτι που αποδεικνύει και ο ίδιος, μέσα από τις δηλώσεις του, αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Coach B ευχαρίστησε τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, μιλώντας για την τεράστια τιμή που του έκανε η ομάδα, όπως την χαρακτηρίζει και ο ίδιος, να εκπροσωπεί το τμήμα μπάσκετ των «ερυθρόλευκων», στην ιστορική καμπή των 100 χρόνων του συλλόγου. Παράλληλα, έθεσε τον πήχη της ομάδας ακόμα ψηλότερα για το άμεσο μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός κυρίους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και στον τρόπο δουλειάς του προγράμματός μας. Είναι τεράστια τιμή το ότι θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τα χρώματα της ομάδας μας, ειδικά στην ιστορική συγκυρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυσή της. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα το κάνουμε με την ίδια μεθοδικότητα, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη δίψα και όρεξη για επιτυχίες!».

Διαβάστε επίσης