Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φτιαγμένος» για την επιστροφή του!

«Φτιαγμένος» για την επιστροφή του!
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 - 10:36

Στον Ολυμπιακό αυτές τις ημέρες παίρνουν πολύτιμες ανάσες ξεκούρασης ενόψει της συνέχειας, αλλά παράλληλα έχουν αρχίσει και να καταστρώνουν το πλάνο τους για τη νέα σεζόν. Με το πλάνο να αρχίζει με την ενίσχυση που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Αυτό που παρατηρήθηκε και έγινε αντιληπτό από όλους είναι πως φέτος έλειψε από τον Ολυμπιακό ένας παίκτης υψηλού βεληνεκούς στην περιφέρεια, ο οποίος θα διαθέτει έφεση στο σουτ, στο σκορ και ακολούθως στην πάσα.

O Θρύλος αυτή τη στιγμή έχει ως προτεραιότητά του την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Είναι ένα βήμα πιο μπροστά και από το θέμα του Σάσα Βεζένκοφ. Πολύ απλά επειδή είναι σαφώς πιο εφικτό να αποχωρήσει ο παίκτης από τη Φενέρμπαχτσε, σε αντίθεση με το θέμα του Βούλγαρου φόργουορντ. Ο Έλληνας ομογενής γκαρντ έχει συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν με τον τουρκικό σύλλογο. Όμως, το κλαμπ έχει όντως τη διάθεση να τον αποδεσμεύσει.

Ο ομογενής γκαρντ είναι ένας από τους πολλούς που απογειώθηκαν υπό τις οδηγίες του Σκακιστή και σίγουρα όχι τυχαία, κάνοντας εξαιρετικά νούμερα και αυτό ίσως είναι ένας από τους βασικούς λόγους που θέλει να επιστρέψει στο Λιμάνι.

Οι δύο πλευρές δείχνουν να έχουν βρει τη χρυσή τομή στο οικονομικό κομμάτι και φέρεται να υπάρχει μία πρώτη προφορική συμφωνία μεταξύ τους, για νέο τριετές (2+1) συμβόλαιο συνεργασίας. Το θετικό είναι πως όλοι θέλουν να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός τον θέλει, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επιθυμεί να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, ενώ και η Φενέρ δείχνει να «διψά» ώστε να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του. Οι Τούρκοι δεν θα σταθούν εμπόδιο. Αυτό είναι το σίγουρο.

Υπενθυμίζεται πως το κασέ του Ντόρσεί ενόψει της νέας σεζόν (με Φενέρ) είναι να λάβει 1.600.000 ευρώ και αυτές αναμένεται να είναι και οι απολαβές που θα έχει από τους Πειραιώτες, εφόσον προχωρήσει οριστικά η μεταγραφή. Το σίγουρο είναι πως η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Διαβάστε επίσης