Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για Ντόρσεϊ!

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για Ντόρσεϊ!
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 - 09:55

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να ζυγίζουν τα δεδομένα με την κατάσταση των διαθέσιμων παικτών που υπάρχουν στην αγορά, σε συνδυασμό και με τις ανάγκες που υπάρχουν στο ρόστερ τους. Είναι ένα δύσκολο και ιδιαίτερο καλοκαίρι, με ελάχιστες διαθέσιμες λύσεις. . Μία από αυτές αναμένεται να είναι και η επιστροφή του Tάιλερ Ντόρσεϊ στο Λιμάνι.

Η μεταγραφή του ομογενή γκαρντ στον Ολυμπιακό δείχνει να έχει μπει στην τελική ευθεία και δεν είναι απίθανο να αποτελέσει την επόμενη προσθήκη. Βέβαια, ξέρετε πώς πάνε αυτά στις μεταγραφές. Όπως και να ‘χει, η επιστροφή του Ντόρσεϊ στον Θρύλο έχει δρομολογηθεί και όλα δείχνουν πως άμεσα θα έχουμε εξελίξεις.

Οι δύο πλευρές έχουν βρει σε όλα για συμβόλαιο δύο ετών με απολαβές 2.2 εκατ. δολάρια. Είναι και αυτό που ανέφερε και έγκυρος σε θέματα μπάσκετ. Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι.

«Έτοιμοι να συνεργαστούν ξανά είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο Ολυμπιακός. Είναι έτοιμος για διετές συμβόλαιο με απολαβές 2,2 εκατομμύρια δολάρια συν μπόνους. Ο γκαρντ με το ελληνικό διαβατήριο δεν θα είναι μέλος του επόμενου ρόστερ της Φενέρμπαχτσε», τόνισε ο Ιταλός.

Ο Ντόρσεϊ έπαιξε στον Ολυμπιακό την σεζόν 2021-2022 στον οποίο όπως ο ίδιος έχει πει έπαιξε και το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του και μένει να δούμε αν θα επιλέξει να επιστρέψει στους Πειραιώτες για να αναγεννήσει την καριέρα του και να επιστρέψει στα δικά του στάνταρ απόδοσης.

Διαβάστε επίσης