Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O MακΚόλουμ πρότεινε αυτόν τον παίκτη για τον Θρύλο

O MακΚόλουμ πρότεινε αυτόν τον παίκτη για τον Θρύλο
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 - 11:43

Εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει τα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν σιγά σιγά να προχωρούν τις κινήσεις τους και στα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας με τις πρώτες επαφές να έχουν ήδη γίνει. Το μεγάλο βάρος στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού θα πέσει στη γραμμή των γκαρντ, όπου ήταν φανερό ότι οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με τον Έρικ ΜακΚόλουμ, πάντως, ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του θα έπρεπε να εξετάσουν και την περίπτωση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος τους τελευταίους μήνες αγωνίστηκε στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Ένας παίκτης επιπέδου ΝΒΑ. Ενας… killer που μπορεί να φορτώσει με δεκάδες πόντους τα αντίπαλα καλάθια.

«Θα μου άρεσε ο Κέβιν Πόρτερ στον Ολυμπιακό. Είναι παίκτης τεράστιας ποιότητας. Δεν παίρνεις 80 εκατομμύρια δολάρια χωρίς λόγο. Μπορεί να σκοράρει, να δημιουργήσει, να παίξει pick and roll και isolation. Έδειξε ότι μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα παρότι είναι ένας παίκτης που δεν είχε ευρωπαϊκή εμπειρία», δήλωσε αρχικά ο Έρικ ΜακΚόλουμ στην εκπομπή του Ουρμπόνας και πρόσθεσε: «Είναι ένα τεράστιο ταλέντο. Νομίζω ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν είναι στο ΝΒΑ, είναι τα εξαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε. Με τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς, αυτός είναι ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει το κενό του», είπε ο βετεράνος γκαρντ.

Διαβάστε επίσης

Συσπείρωση και ψυχραιμία!

Συσπείρωση και ψυχραιμία!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλά χέρια σε όλα τα αθλήματα και γι'αυτό πρέπει να είμαστε δίπλα χωρίς υπερβολικές αντιδράσεις...