Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συσπείρωση και ψυχραιμία!

Συσπείρωση και ψυχραιμία!
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 - 11:00

Η αγωνία της προπαγάνδας για να πληγεί οτιδήποτε έχει σχέση με τον Ολυμπιακό είναι γνωστή. Όταν αυτή η αγωνία αντιμετωπίζεται με αφέλεια από οπαδούς των «ερυθρόλευκων» οι κίνδυνοι είναι σοβαροί.

Το βράδυ του Σαββάτου η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για τη φημολογία που αναπτύχθηκε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η οικογένεια του θα εμπλακούν με το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Αναγκάστηκαν οι Πειραιώτες να τοποθετηθούν για ένα ζήτημα που δεν υπήρχε και δημιουργήθηκε από τα social media.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μετά το Final-4 και την απώλεια του πρωταθλήματος βρίσκεται σε πανικό και άρχισε την ισοπέδωση για ένα τμήμα που μας έχει χαρίσει τόσες και τόσες χαρές, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Ο κόσμος είναι λογικό να απογοητεύεται και να ενθουσιάζεται υπερβολικά, αλλά αντιδράσεις όπως αυτές δεν κάνουν καλό στο κλαμπ και είναι βούτυρο στο ψωμί των ορκισμένων εχθρών του συλλόγου.

Και σε αυτήν την προπαγάνδα ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να απαντήσει ο Ολυμπιακός: Η συσπείρωση. Να συσπειρωθεί ο κόσμος γύρω από την ομάδα και να πορευτεί κοντά της, διότι ο πόλεμος και η προπαγάνδα θα έχουν και συνέχεια… Πρέπει να γίνει «ασπίδα» της ομάδας τη νέα σεζόν, ώστε να επιστρέψει στην κορυφή.

Να είστε σίγουροι ότι τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον φοβούνται και τον υπολογίζουν. Γι αυτό πρέπει άπαντες να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας και στα εύκολα και στα ΔΥΣΚΟΛΑ!

Διαβάστε επίσης