Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προτεραιότητα ο παίκτης σκόρερ!

Προτεραιότητα ο παίκτης σκόρερ!
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 13:35

Στον Ολυμπιακό αυτές τις ημέρες παίρνουν πολύτιμες ανάσες ξεκούρασης ενόψει της συνέχειας, αλλά παράλληλα έχουν αρχίσει και να καταστρώνουν το πλάνο τους για τη νέα σεζόν. Με το πλάνο να αρχίζει με την ενίσχυση που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Αυτό που παρατηρήθηκε και έγινε αντιληπτό από όλους είναι πως φέτος έλειψε από τον Ολυμπιακό ένας παίκτης υψηλού βεληνεκούς στην περιφέρεια, ο οποίος θα διαθέτει έφεση στο σουτ, στο σκορ και ακολούθως στην πάσα.

Το θέμα, όμως, είναι πως ναι μεν υπάρχει διάθεση, για αυτό να είστε σίγουροι, αλλά δυστυχώς για τους Πειραιώτες η αγορά αυτήν τη στιγμή είναι σχετικά... στεγνή.

Ένας από τους παίκτες που «παίζουν» φυσικά είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον οποίο μιλούν οι Πειραιώτες, αλλά θα πρέπει πρώτα να πάρει την ελευθερία του από τη Φενέρμπαχτσε. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως είναι ήδη σε συζητήσεις μαζί του, με τον αθλητή να είναι θετικός στο σενάριο να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι. Το θέμα βέβαια είναι πως οι Τούρκοι έχουν τον έλεγχο της κατάστασης, αν και δείχνουν τη διάθεση να τον αποδεσμεύσουν, καθώς δεν έχει και τη καλύτερη δυνατή σχέση με τον προπονητή Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει δώσει έμφαση σε έναν γκαρντ από το πρώτο ράφι, ο οποίος θα παίζει στο «2» και θα πλαισιώσει στην περιφέρεια τους Τόμας Ουόκαπ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Με την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου γκαρντ, ο οποίος θα παίζει στο πλευρό των Ουόκαπ-Γκος, είναι δεδομένο πως θα αναβαθμιστεί και το παιχνίδι των δύο τελευταίων.

Διαβάστε επίσης