Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα δώσουν πάλι την ψυχή τους για την Εθνική και άλλοι θα… λιάζονται!

Θα δώσουν πάλι την ψυχή τους για την Εθνική και άλλοι θα… λιάζονται!
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 14:07

Οι δύο παίκτες που παίζουν ασταμάτητα από πέρσι το καλοκαίρι, έχοντας αφιερώσει όλο τους το είναι στον Ολυμπιακό και ο άλλος στα 33 του έχοντας επιλέξει να πάει στους... απέναντι και να αποδεικνύει πόσο μικρός άνθρωπος, πήρε… ρεπό από την Εθνική.

Ναι, καλά καταλάβατε μιλάμε για τους Κώστα Παπανικολάου, Τόμας Ουόκαπ και τον Κώστα Σλούκα! Μετά από άλλη μία απαιτητική και μεγάλη σεζόν, ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί και με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, για να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πάει ψηλά, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τον Θωμά, ο οποίος έχει τα εξ αμάξης από τα «φερέφωνα» ότι δεν είναι γηγενής κλπ, θα δώσει ξανά τα πάντα για το εθνόσημο. Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού δείχνουν ότι δεν καταλαβαίνουν από κούραη. Την περσινή σεζόν έκαναν και πάλι κατάθεση ψυχής στο παρκέ, τα έδωσαν όλα για τον Θρύλο και... μάτωσαν τη φανέλα και με το παραπάνω.

Από την άλλη, ο Κώστας Σλούκας, επέλεξε ξανά για δεύτερο σερί καλοκαίρι να μην ενισχύσει την Εθνική Ανδρών γιατί χρειάζεται... ξεκούραση. Δεν πειράζει Κωστάκη, αποδείχθηκε ξανά ποιος είχε δίκιο. Καλή ξεκούραση και δες ποιος είναι αληθινοί ηγέτες, όπως ο Κώστας Παπανικολάου, αλλά και ποιο είναι το σωστό πρότυπο αθλητή, όπως ο Τόμας Ουόκαπ.

Παπανικολάου και Ουόκαπ θα δώσουν και την ψυχή τους για την Εθνική και κάποιοι θα… λιάζονται!

Διαβάστε επίσης