Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελάτε ή έπεσε χυλόπιτα από Βεζένκοβ;

Γελάτε ή έπεσε χυλόπιτα από Βεζένκοβ;
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 13:28

Όλα τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από το πρωί της Παρασκευής (21/06) έκαναν λόγο για τεράστια οικονομικά πρόταση του Παναθηναϊκού για να κάνει δικό του τον Σάσα Βεζένκοβ.

Αυτό μοιράστηκε υπογείως αυτό έγραφαν… Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βεζένκοφ ήταν άλλωστε γνωστό και οι «πράσινοι» φημολογούταν ότι είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν αρκετά χρήματα, περίπου 17 μύρια για τρία χρόνια προκειμένου να τον πείσουν να επιστρέψει στη Euroleague και να αφήσει το ΝΒΑ.

Ωστόσο, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλησε να καυτηριάσει αυτή την φημολογία. «Γελάμε με το δημοσίευμα που λέει 17 εκατομμύρια ευρώ», ήταν ακριβώ; το σχόλιο των ανθρώπων του ΠΑΟ.

Από εκεί που τον θεωρούσαν ότι τον έχουν στα χέρια τους, τώρα βγαίνουν και διαψεύδουν με «γελάκια». Θα μας πουν την αλήθεια. Μήπως σας έριξε «χυλόπιτα» ο Σάσα και αντιδράσατε έτσι.

Να υπενθυμίσουμε ότι, ο Σάσα Βεζένκοβ έχει εγγυημένο συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια από την ομάδα του Σακραμέντο, η οποία δεν φέρεται να τον κρατήσει το ρόστερ της για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Διαβάστε επίσης