Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν μπόρεσε ο... Κωστάκης! Σιγά το νέο!

Δεν μπόρεσε ο... Κωστάκης! Σιγά το νέο!
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 12:33

Τόσο καιρό, κατά τη διάρκεια των τελικών, δημιουργήθηκε ένα κλίμα από πλευράς Παναθηναϊκού που μόνο τοξικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Ενδεικτικότερο δείγμα όλων οι απειλές για αποχή από την εθνική, κατά το Προολυμπιακό Τουρνουά. Και απ' ότι φαίνεται οι απειλές έπιασαν τόπο.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όπως είδαμε, αποτελεί τον πρώτο εκ των παικτών των "πρασίνων" που εγκατέλειψαν την Εθνική Ελλάδος.

Ωστόσο, δεν μείναμε εκεί, καθώς και ο… Κωστάκης, δεν μπορεί να δώσει τελικά το παρών στο Προολυμπιακό τουρνουά. Θα πει κανείς σιγά το νέο, αφού από μέρα σε μέρα περιμέναμε την ανακοίνωση αυτή.

Μένει οριστικά εκτός από το Προολυμπιακό τουρνουά λόγω τραυματισμού, δίχως να ξεκαθαρίζεται από την ΕΟΚ ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Θυμίζουμε ότι και πέρσι το καλοκαίρι την… έκανε από την Εθνική ομάδα ενόψει του Παγκόσμιου Κύπελλου για να κάνει τις διακοπές του, χωρίς να έχει πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΟΚ:

«Ο Κώστας Σλούκας δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια της Εθνικής ομάδας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε στο πόδι όπου αντιμετώπιζε πρόβλημα, έδειξαν ότι ο απαιτούμενος χρόνος πλήρους αποκατάστασης δεν αρκεί για να δώσει το «παρών» στις επίσημες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος».

Διαβάστε επίσης