Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φάκελος «γκαρντ»: O παίκτης που χρειάζεται άμεσα ο Θρύλος!

Φάκελος «γκαρντ»: O παίκτης που χρειάζεται άμεσα ο Θρύλος!
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 - 15:21

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του και με το πρωτάθλημα Και τα ΜΜΕ του εξωτερικού έχουν αρχίσει τα σενάρια για τα μεταγραφικά θέματα του Θρύλου και πιο συγκεκριμένα με παίκτες στην περιφέρεια.

Πέραν δηλαδή της προσδοκώμενης απόκτησης του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο «2», ο Γιώργος Μπαρτζώκας ψάχνει έναν παίκτη στο στυλ του εικονιζόμενου Κίναν Έβανς της Ζαλγκίρις, με τον οποίο υπήρχε προσύμφωνο και με τον οποίο μένει να φανεί αν θα γίνει το deal με μειωμένες αποδοχές του.

Yπάρχουν περιπτώσεις κι άλλων γκαρντ, οι οποίοι μπορεί να μπουν στην «ερυθρόλευκη» λίστα. Όπως, ο Σαμπάζ Νέιπιερ της Αρμάνι είναι μία από αυτές, παρ’ ότι κι ο παλιός NBAer γίνεται οσονούπω 33 ετών. Είναι και πολύ καλύτερος σουτέρ από το 28,4% που είχε στα τρίποντα με τους Μιλανέζους.

Επίσης, υπάρχει και ο Κέβιν Πάνγκος, ένας πλέι μέικερ που είχε ακουστεί στο παρελθόν για τον Θρύλο. Μικρότερος, κλασικός δημιουργός ο άνθρωπος που ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Βαλένθια, μα και πιο συχνά τραυματίας, παρά υγιής τα τελευταία χρόνια.

Από τις «νυχτερίδες» φεύγει ο Τζάρεντ Χάρπερ, πιο πιθανό ωστόσο είναι να απασχολήσει ο Κρις Τζόουνς. Εχει συμβόλαιο, αλλά με τον σύλλογό του στον αέρα (μπορεί να μη λάβει wild card), μάλλον θα το λύσει. Κόμπο γκαρντ και ηγετική φυσιογνωμία με 45,5% στα τρίποντα φέτος, παρ’ ότι προτιμά το σουτ μέσης απόστασης. Έχει προταθεί στους «ερυθρολεύκους», έχει συνδεθεί με τη μισή Ευρωλίγκα, είναι τίμια περίπτωση.

Τέλος, η Μονακό δεν έχει ανανεώσει ακόμα τους Ελί Οκομπό που παίζει με ευχαίρεια και στο «1» και στο «2» και Τζόρνταν Λόιντ που παίζει στο «2» και με την έλευση του Νικ Καλάθη δίπλα στον ανανεώσαντα Μάικ Τζέιμς δεν περισσεύει πολύς χρόνος και χώρος στην περιφέρεια.

Διαβάστε επίσης