Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει ποτέ…

Ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει ποτέ…
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 - 14:05

Η χρονιά 2013-2014 βρήκε τον Μίλαν Τόμιτς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ως πρώτο προπονητή του πολυαγαπημένου του Ολυμπιακού. Η ομάδα γνώριζε την αμφισβήτηση και μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΣΕΦ, ο Τόμιτς ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την κατάσταση και το μέλλον του στον σύλλογο.

Εκείνη η ερώτηση, μας οδήγησε στην, ίσως, πιο Ολυμπιακή απάντηση προπονητή στην ιστορία. Ο Μίλαν Τόμιτς, μίλησε μέσα από την καρδιά του. «Ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει ποτέ! Όλοι πρέπει να στηρίξουμε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, τόσο στις νίκες, όσο και στις ήττες. Το όνομα του Ολυμπιακού δεν τελειώνει ποτέ. Συνεχίζουμε», είπε ο Μίλαν Τόμιτς.

Πόσο… μάγκικη και Θρυλική δήλωση. Πόσο Ολυμπιακός είναι ο Μίλαν. Πόσο επίκαιρα είναι, επίσης, τα λόγια του. Ο Τόμιτς τα έλεγε από τότε. Ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει ποτέ! Αυτό να το ακούνε οι… απέναντι.

Αυτοί που νόμιζαν πως ήρθε το τέλος του Ολυμπιακού με το «μέχρι τέλους». Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης, μπορεί να μην τα κατάφερε φέτος, αλλά του χρόνου σίγουρα θα επιστρέψει πιο δυνατός για νέες κορυφές. Γιατί όπως είχε πει και ο Μίλαν Τόμιτς, ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει ποτέ!

Όπως ακριβώς τα είπε ο Μίλαν Τόμιτς στις 12/10/2014. Ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει ποτέ! Δείτε τις υπέροχες και, πέρα για πέρα, αληθινές δηλώσεις του Μίλαν Τόμιτς στο 7:00'' του παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης