Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τα «καυτά» συμβόλαια και η προτεραιότητα για σκόρερ!

Τα «καυτά» συμβόλαια και η προτεραιότητα για σκόρερ!
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 - 12:15

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο πρωτάθλημα και ολοκλήρωσε την χρονιά, όχι τόσο επιτυχημένα, όπως θα ήθελε και πλέον προχωράει μπροστά και προχωράει στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, θέλοντας να ενισχύσει τον πολύ δυνατό «κορμό» του με επιθετική ποιότητα. Δεδομένα αποχωρούν Σίκμα και Κάνααν, πολύ δύσκολα θα μείνει ο Μπραζντέικις, οι υπόλοιποι (πλην Λούντζη) έχουν συμβόλαιο, οπότε στόχος είναι να γίνουν δυο-τρεις ποιοτικές κινήσεις.

Ενδεικτικά τα συμβόλαια των παικτών του Θρύλου: Τόμας Γουόκαπ (2027), Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (2025), Ναζ Μήτρου-Λονγκ (2026) Σακίλ ΜακΚίσικ (2025), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (2026), Κώστας Παπανικολάου (2026), Ίγκνας Μπραζντέικις (2026), Άλεκ Πίτερς (2026), Φιλίπ Πετρούσεβ (2026), Λουκ Σίκμα (2025), Μουστάφα Φαλ (2027), Νικόλα Μιλουτίνοβ (2025), Μόουζες Ράιτ (2025), Γιώργος Τανούλης (2027)

Η σημαντικότερη υπόθεση που πρέπει να διαχειριστεί ο Ολυμπιακός είναι η απόκτηση ενός σούπερ σκόρερ, ενός παίκτη που θα έχει το εύκολο καλάθι. Ο τραυματισμός του Έβανς και η απόφαση του Μάικ Τζέιμς να μείνει στην Μονακό, φέρνουν αρχικά προ των πυλών της επιστροφής του Τάιλερ Ντόρσει, λόγω και του ελληνικού διαβατηρίου του, που είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο για τους «ερυθρόλευκους». Ενώ, μην ξεχνάμε και το… παραθυράκι με τον Σάσα Βεζένκοφ, όπου θα υπάρχει πιο καθαρή εικόνα. Δεδομένα, η πόρτα είναι ανοιχτή, για την ακρίβεια δεν έκλεισε ποτέ, με τη διοίκηση να θεωρεί τον Σάσα μοναδική περίπτωση και τον Μπαρτζώκα να γνωρίζει ότι στο ενδεχόμενο της επιστροφής του Βούλγαρου φόργουορντ, ο Ολυμπιακός θα εκτοξεύσει το επίπεδό του.

Υπάρχουν πάντως γκαρντ που ενδέχεται να αποδεσμευθούν τις επόμενες ημέρες (π.χ. ο Λαπροβίτολα από τη Μπαρτσελόνα), υπάρχει πάντα και η αγορά του NBA με τον Εβάν Φουρνιέ να είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να προκύψει για τους Πειραιώτες.

Στον Ολυμπιακό ξέρουν καλά ότι η ομάδα έχει την... υποχρέωση να κατακτά τίτλους και να κάνει πρωταθλητισμό. Και για αυτό το λόγο θα κάνουν τα πάντα, ώστε ο σύλλογος να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. Στην κορυφή! Απέναντι σε όλες τις δυσκολίες, κόντρα σε όλους και σε όλα, ο Θρύλος θα είναι ξανά νικητής, αφού χτιστεί ξανά ένα πολύ δυνατό σύνολο από τον Σκακιστή με τα καλύτερα «εργαλεία».



Διαβάστε επίσης