Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ακατανόητο άγχος...

Ακατανόητο άγχος...
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 - 11:37

Στο 2-2 η σειρά των τελικών, μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό, πετώντας έτσι μία τεράστια ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα μέσα στο «σπίτι» του.

«Πληγή» για το Θρύλο οι άστοχες ελεύθερες βολές, σε συνδυασμό με τα χαμένα σουτ, ειδικά όταν η μπάλα «έκαιγε».

Ο Μπαρτζώκας θα μπορούσε να κάνει καλύτερη διαχείριση για να μην «καεί» κανένας παίκτης. Καθώς χθες ο ΠΑΟ δεν είχε μεγαλύτερη πίεση, τον Ολυμπιακό κατέβαλλε αυτός ο αστάθμητος παράγοντας. Το άγχος σε «σκοτώνει».

Κάτι που επιβεβαιώθηκε περίτρανα στη συνέχεια. Η νευρικότητα, η ατολμία, ο δισταγμός, τα φθηνά λάθη, τα χαμένα ριμπάουντ και οι τόσες ανεκμετάλλευτες βολές. Όλα, δείγματα άγχους και φόβου μπροστά στο διακύβευμα. Στα πρώτα επτά λεπτά της επανάληψης ο Ολυμπιακός σκόραρε μόλις δύο φορές με τον Κάνααν.

Συνολικά, ο Αμερικάνος πέτυχε τρία πολύ μεγάλα τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο, τα οποία κράτησαν όρθιους τους σαστισμένους “ερυθρόλευκους”, αλλά δεν μπόρεσε σε δύο απόπειρες να πετύχει το μεγαλύτερο όλων και να στείλει (πιθανότατα) το παιχνίδι στην παράταση.

Τώρα, μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός μέσα σε μερικές ώρες μπορεί να ξεπεράσει το σοκ και να δείξει πως μπορεί να κερδίσει για 3η φορά φέτος στο ΟΑΚΑ και κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης