Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Παναθηναϊκός φοβάται και το δείχνει!

O Παναθηναϊκός φοβάται και το δείχνει!
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 - 15:10

Το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο κρίσιμο Game 4 των τελικών ξεκίνησε από νωρίς εκτός παρκέ, καθώς από το μεσημέρι της Τρίτης (11/6) άπαντες πήραν το μήνυμα ότι η τοξικότητα στο ελληνικό μπάσκετ επέστρεψε για τα καλά. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι υποτακτικοί του κάνουν τα πάντα με την τρομοκρατία τους να διαστρεβλώσουν το πρωτάθλημα και γενικότερα το πρωτάθλημα με τις πρακτικές τους.

Δεν έχουν άλλο τρόπο να πάρουν κάτι, απέναντι στον Ολυμπιακό. Μία ομάδα, έρχεται απόψε στο ΣΕΦ με συγκεκριμένες προθέσεις. Μία ομάδα, θα εμφανιστεί στο Φάληρο για να πάρει το ματς με οποιονδήποτε τρόπο, αθέμιτο βασικά.

Μια ομάδα, που είναι τόσο μικρή, απέναντι στον Ολυμπιακό, σε όλα τα επίπεδα. Νοοτροπίας, αδυναμίας να ελέγξει το επιθετικό «τσουνάμι» του Θρύλου…

Ζητούν παρουσία εισαγγελείς και ολόκληρο «στρατό» να τους προστατέψει. Από ποιον ρωτάμε; Ο κόσμος και η ομάδα θα κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει για να πάρει ένα ακόμη ΜΑΓΚΙΚΟ πρωτάθλημα και δεν θα ασχοληθούμε με τους «τοξικούς».

Εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι αυτές οι κινήσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ακόμη πρόφαση, πίσω από την οποία κρύβεται ο πραγματικός στόχος των Πρασίνων: να τινάξουν στον αέρα ένα πρωτάθλημα που είναι πολύ πιθανό να καταλήξει απόψε (12/6) στον Ολυμπιακό.

Θα επιδιώξουν μέχρι και να πάρουν τη νίκη στα… χαρτιά. Άλλωστε δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει με αυτό το σωματείο. Για τον Παναθηναϊκό, μόνο τα χαρτιά υπάρχουν απέναντι στον αιώνιο δυνάστη. Το έχει αποδείξει επανειλημμένα η ιστορία. Είναι ένας Σύλλογος που είναι ερωτευμένος με… χάρτινες διακρίσεις.

Ωστόσο, ο κόσμος του Ολυμπιακού, οι παίκτες και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, επαναλαμβάνουμε, δεν θα τους κάνουν τη χάρη και θα νικήσουν καθαρά, όπως έχουν κάνει αυτά τα τρία χρόνια , όπου έχει φύγει ο «φάρος», που μερικές φορές «επιστρέφει» για ευνοήσει την ομάδα των Αμπελοκήπων.

Διαβάστε επίσης