Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Relevo: «Ο Τζέιμς είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό» (photo)

Relevo: «Ο Τζέιμς είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό» (photo)
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024 - 19:34

Δημοσίευμα του έγκυρου ισπανικού μέσου «Relevo» έρχεται να βάλει «φωτιά» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με τα νέα για τον Ολυμπιακό να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα.

Όπως αναφέρει, συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Νοέλια Γκόμεζ Μίρα, ο Μάικ Τζέιμς όχι μόνο ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Μονακό, αλλά «προβάρει» και τα χρώματα του Θρύλου.

Οι διαπραγματεύσεις ανανέωσης του Τζέιμς με τους Μονεγάσκους δεν έχουν καρποφορήσει, ενώ ο Αμερικανός Γκαρντ βλέπει με πολύ θετικό «μάτι» τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες. Όπως όλα δείχνουν, μάλιστα, υπάρχει προφορική συμφωνία, ενώ έχουν απορριφθεί ενδιαφέροντα όπως αυτό της Μπαρτσελόνα, αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ενδεχόμενο μπαμ, δε, φαίνεται να στέλνει στους Καταλανούς τον έτερο «στόχο» του Ολυμπιακού, Τάιλερ Ντόρσεϊ, βάσει και των οικονομικών δεδομένων της υπόθεσης, πέραν του ενδιαφέρονοτος.

Η Νοέλια Γκόμεζ Μίρα στο X/Twitter, αναφέρει: «Ο Μάικ Τζέιμς φεύγει από την Μονακό... και πλησιάζει τον Ολυμπιακό. Ο πόιντ γκαρντ δεν έχει καταλήξει σε οικονομική συμφωνία για την ανανέωσή του. Η άφιξή του στον ελληνικό σύλλογο μπορεί να σημαίνει ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ καταλήγει στην Μπαρτσελόνα»

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της περασμένης σεζόν στη Euroleague, με 17,9 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 5,1 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και βαθμολογία PIR 19,4.

Διαβάστε επίσης