Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ολυμπιακός και η «εξίσωση» των... σούτινγκ γκαρντ

Ο Ολυμπιακός και η «εξίσωση» των... σούτινγκ γκαρντ
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024 - 17:39

Μεγάλο καλοκαίρι αναμένεται στον Ολυμπιακό, ιδίως όσον αφορά τη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Το «2» θα απασχολήσει έντονα τον Θρύλο, όπως δείχνουν και οι φήμες, οι οποίες κυκλοφορούν και σίγουρα, «οργιάζουν».

Ο «ερυθρόλευκος γρίφος» περιλαμβάνει τρεις πολύ σημαντικές συνισταμένες, μέσω των οποίων ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του θα καταφέρουν να τον λύσουν. Η πρώτη εξ' αυτών είναι λίγο ή πολύ γνωστή και ακούει στο όνομα Τάϊλερ Ντόρσεϊ. Το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε λήγει, ο ομογενής περιφερειακός δεν «ψήνεται» να ανανεώσει με τους Τούρκους και στο εξωτερικό επιμένουν, ότι οι πιθανότητες επιστροφής του στο λιμάνι είναι τουλάχιστον ορατές.

Σε αυτό το δεδομένο έρχεται και το δημοσίευμα της Mozzart Sport στη Σερβία, που βάζει στο «κόλπο» και τον Τζόρνταν Λόιντ. Σύμφωνα με αυτό, εφόσον ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ αποτελέσει παρελθόν από τη Μονακό, πράγμα που θα γίνει, εκτός απροόπτου, ο Θρύλος θα έχει προτεραιότητα για την απόκτησή του. Μάλιστα, ακούστηκε και το όνομα του Ερυθρού Αστέρα για αυτή την υπόθεση, ωστόσο οι Σέρβοι φαίνεται να έχουν καταλήξει στον Λούκα Βιλντόζα, εκμεταλλευόμενοι τη βέβαιη φυγή του από τον Παναθηναϊκό.

Μην ξεχνάμε, όμως, ότι σε όλο αυτό υπάρχει και ο Αϊζάϊα Κανααν. Μπορεί να έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες, και ειδικά τον Ερυθρό, ωστόσο βρίσκεται στην καλύτερη φάση του με τον Ολυμπιακό, διανύοντας εξαιρετική περίοδο, στους τελικούς με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Μια εικόνα πέρα για πέρα πειστική, ώστε να πείσει τον κόουτς Μπαρτζώκα για την παραμονή του στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης