Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ζέσταμα» για Bερολίνο!

«Ζέσταμα» για Bερολίνο!
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 - 10:19

Ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά του κόντρα στην ΑΕΚ και μαζί το 12-0 στη σειρά των προημιτελικών της Basket League και την πρόκριση στην επόμενη φάση, δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, παρότι έριξε 100αρα. Άλλωστε, δεν χρειαζόταν να παίξει στα... κόκκινα επί 40 λεπτά παιχνιδιού, έπειτα από μία εξαντλητική σειρά απέναντι στην Μπαρτσελόνα στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι», με το μυαλό, όπως είναι λογικό, στο Final-4 του Βερολίνου, προσπάθησαν να κάνουν διαφύλαξη δυνάμεων ενόψει του ημιτελικού της Παρασκευής (24/5, 21:00) με την Ρεάλ Μαδρίτης. Για αυτό το λόγο πήραν «ανάσες» και έπαιξαν λίγο τα βασικά «γρανάζια» των Πειραιωτών.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός έκανε το «ζέσταμά» του για το Final-4, παίζοντας μπάσκετ υψηλού επιπέδου μονάχα όταν χρειάστηκε, για να «καθαρίσει» την ΑΕΚ και να προκριθεί στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος. Και τώρα φυσικά είναι η ώρα να στρέψει την προσοχή του στο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού της Ευρωλίγκας και να ετοιμάσει βαλίτσες για Βερολίνο, με... φόντο την κούπα!

Διαβάστε επίσης

Δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!

Δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!

Το μεγαλύτερο γλέντι του Θρύλου με αντίπαλο τον ΠΑΟ που δεν θα σβηστεί ποτέ από το μυαλό των «πράσινων».