Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αρχηγέ, πάρτο πάνω σου!

Αρχηγέ, πάρτο πάνω σου!
Τρίτη, 7 Μαΐου 2024 - 14:00

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα, η οποία εν πολλοίς έχει διατηρήσει τον κορμό της. Έχει λίγες προσθήκες/αλλαγές, σε σχέση με το περσινό ρόστερ και έτσι έχει διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό την ομοιογένειά του. Ένα από τα πράγματα, τα οποία άλλαξε η ομάδα του Μπαρτζώκα, ήταν αρχηγό. Ο Κώστας Παπανικολάου παρέλαβε τα σκήπτρα από τον Γιώργο Πρίντεζη και έδειξε να είναι όχι απλώς έτοιμος για τον ρόλο. Αλλά… φτιαγμένος για αυτόν και συνεχίζει να οδηγεί τον Θρύλο σε νέες επιτυχίες.

Στο Game 4 ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και έκανε το 2-2 στη σειρά των playoffs της Euroleague. Ένας παίκτης που ήταν κομβικός σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο Παπ, ο οποίος επιστρατεύτηκε για να βοηθήσει την ομάδα του να φέρει τη σειρά στα ίσια.

Την Τετάρτη (8/5) ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Παλάου Μπλαουγκράνα το πέμπτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα από το οποίο θα κριθεί η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για το Final 4 του Βερολίνου. Ο Κώστας Παπανικολάου ενόψει του Game 5 είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά είναι απαραίτητος τόσο για την επίθεση όσο και για την άμυνα για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Παπανικολάου αύριο και ελπίζουμε να τον δούμε σε υψηλές πτήσεις.

Πάρε το πάνω σου «καπετάνιε»!

Διαβάστε επίσης