Ράιτ: «Νιώθω ότι οι διαιτητές μας έκλεψαν το παιχνίδι, είμαστε καλύτεροι από την Μπαρτσελόνα»
Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 - 00:55
Ο Μόουζες Ράιτ έκανε ένα τρομερό ματς απόψε σε άμυνα και επίθεση αλλά δεν αποδείχθηκε αρκετή για τον Ολυμπιακό στο Game 3 με την Μπαρτσελόνα αφού οι «γκρι» του την «αμαύρωσαν» με τις απίστευτες αποφάσεις τους.
Μετά το τέλος του ματς, ο Μωυσής ήταν φανερά εκνευρισμένος από τους διαιτητές και εκεί εστίασε και στης δηλώσεις που έκανε, ενώ, τόνισε πως ο Θρύλος είναι ανώτερους από τους Καταλανούς και έθεσε ως στόχο το 2-2 στη σειρά των play-offs.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν μπορούμε να αφήνουμε τους διαιτητές να κρίνουν τα παιχνίδια. Θα ήθελα να έχουμε πέντε λεπτά ακόμη να τελειώσει στο παρκέ το παιχνίδι. Νιώθω ότι απόψε μας έκλεψαν το παιχνίδι. Είναι άδικο, οι ομάδες θα έπρεπε να κερδίζουν μέσα στο γήπεδο. Αυτό που κρατάω από σήμερα για το Game 4, είναι ότι είμαστε καλύτεροι από την Μπαρτσελόνα, αλλά πρέπει να το κάνουμε για 40 λεπτά, είμαστε πιο δυναμική ομάδα και πρέπει να κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι μέσα εδώ. Μπορεί να έχουμε περισσότερη ενέργεια αν είμαστε καλύτερη ομάδα. Απόψε υπήρχαν αρκετά κενά. Σε συγκεκριμένες θέσεις η Μπάρτσα έχει μεγαλύτερο ταλέντο. Το να είσαι έμπειρος κερδίζει το ταλέντο. Πρέπει να γεμίσουμε τα κενά μας για το επόμενο παιχνίδι εδώ».