Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, μπορείς, κάνε το και πάλι! (video)

Θρύλε, μπορείς, κάνε το και πάλι! (video)
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 - 10:25

Ο Ολυμπιακός έχει «κλέψει» το πλεονέκτημα της έδρας από την Μπαρτσελόνα, για τη σειρά των προημιτελικών της Euroleague. Και αυτό, διότι ο Θρύλος «έσπασε» την έδρα της Μπάρτσα στο Game 1, την περασμένη Τετάρτη (24/4) και έκανε το 1-0 στη σειρά και συνάμα, το πρώτο βήμα για το Final-4 της διοργάνωσης στο Βερολίνο. Απόψε (26/4) στις 22:00, οι «ερυθρόλευκοι», με λιγότερο άγχος, δίνουν τη δεύτερη «μάχη» με τους Καταλανούς στο «Palau Blaugrana», με μοναδικό στόχο το 2-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

«Δεν έχουμε σκεφτεί ότι είναι σειρά ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούμε να περνάμε στους παίκτες. Οι σειρές είναι μεγάλες, απρόβλεπτες και υπάρχουν ανατροπές πάντα. Αυτό έχει δείξει η ιστορία και η εμπειρία», δήλωσε ο «σκακιστής» των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε: «Οπότε, εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στο αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Στο αποψινό μεγάλο ευρωπαϊκό ματς στην έδρα της Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει, όπως είναι γνωστό, τον αρχηγό του, Κώστα Παπανικολάου, ίσως και τον Φίλιπ Πετρούσεφ (αμφίβολη η συμμετοχή του, θα αποφασιστεί λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ). Μετά τις εξετάσεις στο αριστερό του γόνατο, ο Σέρβος σέντερ/φόργουορντ του Θρύλου γλίτωσε τη ζημιά, ωστόσο δεν συμμετείχε στη χθεσινή (25/4) -επί ισπανικού εδάφους- προπόνηση.

Η «πεινασμένη αγέλη λύκων» του Μπαρτζώκα είναι αποφασισμένη για μία ακόμη μεγάλη «μάχη» και άλλο ένα «διπλό» στην Ισπανία, πριν υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα στο «ηφαίστειο» του ΣΕΦ, για το Game 3 της Euroleague.

Game 1: Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 75-77

Game 2: Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 26/4

Game 3: Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα 30/4

Game 4: Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα 2/5 (αν χρειαστεί)

Game 5: Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 8/5 (αν χρειαστεί)

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης