Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αγαπάμε ό,τι σας πονάει. Και ο Μπαρτζώκαρος σάς πονάει! (video)

Αγαπάμε ό,τι σας πονάει. Και ο Μπαρτζώκαρος σάς πονάει! (video)
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 12:24

Δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, από το να γράφουν κατά του Ολυμπιακού. Σας το έχουμε πει. Είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκαν. Ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν. Πρώτα για να βάλλουν κατά του Ολυμπιακού και μετά να γράφουν υπέρ των ομάδων τους. Έτσι πέφτει ο παράς. Αυτός που πέφτει, τέλος πάντων, καμιά φορά δεν πέφτει κιόλας… Αλλά έχουν μένος μέσα τους και δεν τους νοιάζει… Χτίζουν καριέρα αντι-Ολυμπιακή… Τόσος πόνος πια με τον Ολυμπιακό και ειδικά για τον Μπαρτζώκα;

Άλλο ένα περιστατικό έλαβε μέρος με τους γνώστους λασπολόγους του γνωστούς βοθροσάιτ.

Τον χλεύασαν. Χωρίς λόγο. Χωρίς λόγο και αιτία. Ποιος ο καταδικασμένος συκοφάντης που γυρίζει την… μπιφτέκα σε χρόνο dt σε αρκετές περιπτώσεις….

Ο Σκακιστής δεν έχει προκαλέσει ποτέ και αυτοί συνεχίζουν να «παίζουν» με τον όνομα του και να τον λασπολογούν. Ξέρουμε γιατί το κάνετε, γιατί σας πονάει. Σας πονάει που έχει πετύχει σπουδαία πράγματα με την μεγάλη του αγάπη τον Ολυμπιακό. Που έχει την καθολική αναγνώριση από τον κόσμο του μπάσκετ και όχι μόνο από τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Για αυτό λοιπόν λίγο σεβασμός δεν βλάπτει για αυτόν τον προπονητή, που έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ένδοξη ιστορία του Θρύλου. Όσο και αν προσπαθείτε να τον στοχοποιείτε και να τον χλευάσετε, εμείς θα είμαστε μαζί του μέχρι τέλους. Ο κόσμος του Ολυμπιακού βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ΓΑΥΡΟΥ Μπαρτζώκα. Είναι ένας από εμάς και πονάει την ομάδα όσο δεν πάει. Κάθε υγιής φίλαθλος, τον θέλει στο Λιμάνι.

Αγαπάμε ό,τι σας πονάει. Και ο Μπαρτζώκαρος σάς πονάει! Αυτό…

Δείτε το τρολάρισμα της «ερυθρόλευκης» σελίδας 2future4u στον Λαλάκη για τα όσα είπε για τον Σκακιστή:




Διαβάστε επίσης