Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Προκλητικός ο Λεσόρ αποκάλεσε μαϊμούδες τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα

Προκλητικός ο Λεσόρ αποκάλεσε μαϊμούδες τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 10:55

Με διαιτησία που ξυπνάει πολλές αναμνήσεις, ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Σε ένα ματς στο οποίο οι προκλητικοί διαιτητές Χουάν Κάρλος Γκαρθία, Πιότρ Παστούσιακ και Κρίσταπς Κονσταντίνοφς τα έβλεπαν όλα... πράσινα, ο «εξασφύριχτρος» επικράτησε με 89-76, κλέβοντας τον ιδρώτα των «ερυθρόλευκων».

Μετά το ματς, ο Ματίας Λεσόρ κλήθηκε να κάνει δηλώσεις και έδειξε το «ήθος» του προκαλώντας με αυτά που είπε για τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο καλύτερος σέντερ της Ευρώπης (ΧΑΧΑ!), όπως τον αποκαλούν τα φερέφωνα της πράσινης προπαγάνδας χαρακτήρισε ως μαϊμούδες και άλλα ζώα της ζούγκλας του οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Ο πελάτης των Μιλουτίνοφ, Φαλ και Ράιτ στα ντέρμπι «αιωνίων» και πρώην παίκτης μάλιστα των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου δήλωσε τα εξής για τους φιλάθλους του Ερυθρού: «Το γήπεδο ήταν σαν ζούγκλα με μερικές ζέβρες, δελφίνια, μαϊμούδες και πόνι. Μεγάλη και σημαντική για εμάς. Ήρθαν κι υπέρ μας κάποια άλλα αποτελέσματα. Μεγάλη νίκη. Έχω παίξει αρκετά λεπτά σε αυτό το γήπεδο, είμαι συνηθισμένος. Ήταν μια μεγάλη νίκη. Είμαι έτοιμος να κάνει ό,τι χρειάζεται η ομάδα. Παίζαμε σε κάτι σαν ζούγκλα, με μαϊμούδες, ζέβρες, πόνυ και δελφίνια. Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, πολύ σημαντική».

Nτροπή και μόνο ντρόπη για έναν αθλητή που για κάποιους είναι πρότυπο για τα νέα παιδιά!

Οι «ευαίσθητοι» και οι αντικειμενικές πένες θα γράψουν κάτι για αυτό το έκτρωμα ή μόνο για τον Ολυμπιακό, τον Μπαρτζώκα, τον Παπανικολάου και οποιονδήποτε άλλον «ερυθρόλευκο» είναι έτοιμοι να βγάλουν δηλητήριο.;

Διαβάστε επίσης