Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Για το «διπλό» στην Πόλη του και το πρώτο βήμα στη «διαβολοβδομάδα»!

Για το «διπλό» στην Πόλη του και το πρώτο βήμα στη «διαβολοβδομάδα»!
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 10:00

Επιτέλους δράση, επιτέλους ΘΡΥΛΟΣ! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Τουρκία για να δώσει τη δική του «μάχη» στην 30ή αγωνιστική της Euroleague. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Αναντολού Εφές (19/3, 19:30), με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Το έργο των «ερυθρόλευκων» δεν είναι εύκολο απέναντι σε μία ομάδα η οποία παίζει τα... ρέστα της, θέλοντας να μπει στα play-in, όμως οι μάγκες του Γιώργου Μπαρτζώκα γνωρίζουν ότι μέχρι το τέλος της σεζόν κάθε ματς θα ειναι και μία πρόκληση. Άπαντες είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να πάρουν το «διπλό», προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας.

Αυτή θα είναι η πρώτη «μάχη» που θα δώσουν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, αφού δύο ημέρες αργότερα, θα υποδεχτούν στο ΣΕΦ τη Βιλερμπάν (21/3, 21:15). Οι Γάλλοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση, ενώ στην 29η αγωνιστική κέρδισαν την Αναντολού Εφές (84-80). Στο ματς του πρώτου γύρου ο Θρύλος είχε φύγει με το «διπλό» από τη Γαλλία, κερδίζοντας με 85-73.

Μία «διαβολοβδομάδα» που είναι πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό, που καλείται να κάνει το «δύο στα δύο», για να συνεχίσει το σερί και να μείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης