Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Φοβούνται τον Θρύλο και ξεφτιλίζονται!

Φοβούνται τον Θρύλο και ξεφτιλίζονται!
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 - 11:30

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους, έγινε πραγματικότητα. Πίστευαν ότι μετά την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός θα... διαλυθεί και θα βρεθεί στις τελευταίες θέσεις της Euroleague. Πίστεψαν ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα είναι καθόλου ανταγωνιστικοί και ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει... πλάκα στην ομάδα του Πειραιά. Τελικά τι από όλα αυτά συνέβη; Απολύτως τίποτα.

Ο Θρύλος, όχι μόνο δεν διαλύθηκε, αλλά δυνάμωσε περισσότερο, συνεχίζει να παίζει το πιο όμορφο μπάσκετ στην Ευρώπη και έχει ήδη στερήσει δύο τίτλους από τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδίδει μαθήματα και δείχνει γιατί είναι ο καλύτερος προπονητής στη διοργάνωση την τελευταία διετία.

Οι γνωστοί «αντικειμενικοί» βάλθηκαν να μας πουν για την... ομαδάρα των «πράσινων» και τον «μέγα» προπονητή Αταμάν, την ίδια ώρα που συνεχίζουν να υποτιμούν τον Ολυμπιακό. Τι δεν διαβάσαμε/ακούσαμε αυτές τις ημέρες. Ένα από τα πιο ωραία που είπαν είναι ότι ο Ολυμπιακός με ρεκόρ 16-11 «μπορεί να δει το μέλλον του με αισιοδοξία...», αλλά ο Παναθηναϊκός με 17-10 πάει «φουλ για το πλεονέκτημα της έδρας»!

Δεν πειράζει, ας συνεχίσουν έτσι. Μας αρέσει και μας «φτιάχνει»! Οι «ερυθρόλευκοι» μιλάνε με τις πράξεις τους και στο τέλος πάντα τιμωρούν την αλαζονεία, αλλά και εκείνους που προσπαθούν να τον «ρίξουν».

Διαβάστε επίσης