Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Λίρα» εκατό ο Μωυσής! (videos)

«Λίρα» εκατό ο Μωυσής! (videos)
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024 - 15:31

Εξαιρετικά στοιχεία και εξαιρετική εικόνα από τα πρώτα του παιχνίδια με τον Ολυμπιακό δείχνει ο Μόουζες Ράιτ, έναν παίκτης που εμπιστεύτηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Και τον δικαιώνει από την αρχή.

Ο Μόουζες Ράιτ είναι ρούκι στην Ευρωλίγκα. Μετράει μόλις τρία παιχνίδια στα πόδια του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, ωστόσο όλα τους συνδυάστηκαν με νίκες του Ολυμπιακού: με Άλμπα που ήταν MVP, με Μπάγερν που δυσκολεύτηκε απέναντι στον χιλίων τόνων εμπειρίας, Σερζ Ιμπάκα και στη Βαλένθια όπου επίσης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Τι άλλο να κάνει, σπαθιά να καταπίει;

Μπήκε από την πρώτη στιγμή στην ερυθρόλευκη εξίσωση σαν… άλλος ήρωας που «επιστρατεύθηκε» για μία ειδική αποστολή, καθώς ήταν νοκ-άουτ οι δύο «πύργοι» Φαλ και Μιλουτίνοφ. Κάπως έτσι είχε γίνει και με τον Αϊζάια Κάνααν, από τα πρώτα του βήματα στο Λιμάνι, μέχρι και σήμερα.

Ο Ράιτ παίζει με τέτοια άνεση πλέον, θαρρείς και είναι καμία τριετία στην ομάδα, ενώ για τον Κάνααν και τα ποσοστά ευστοχίας του αν βρεθεί σε καλή βραδιά, τα έχουμε ξαναπεί. Είναι «killer», ένας ακούραστος killer.

Ο Ράιτ ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 10 πόντους (3/4 σουτ, 4/7 βολές), με 4 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 ασίστ και 1 λάθος σε 23:31 λεπτά συμμετοχής, ενώ πήρε 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από τον Μωυσή.

Διαβάστε επίσης

«Διπλό», το οποίο του δίνει «φτερά»!

«Διπλό», το οποίο του δίνει «φτερά»!

Ο Ολυμπιακός με τη νίκη κόντρα στην Βαλένθια κατάφερε να ρεφάρει το κακό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου και να αποκτήσει ψυχολογία για τη συνέχεια...