Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο... Σκακιστής μίλησε στο τέλος!

Ο... Σκακιστής μίλησε στο τέλος!
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 - 00:04

Γράφει ο Δημήτρης Ασωνίτης...

Άκουσε και διάβασε πολλά, περί ενίσχυσης. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκλεισε τα μάτια του και τα αυτιά του και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Δούλεψε σιωπηλά, για το καλό του Ολυμπιακού.

Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής εμπιστεύεται τους παίκτες του και τους υποστηρίζει διαρκώς. Δεν είναι λίγες οι φορές που το δήλωσε ανοικτά και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι πλήρης για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Προφανώς και ο... Σκακιστής γνωρίζει ότι οι παίκτες που διαθέτει μπορούν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν την περσινή σεζόν.

Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί δεν άφησαν τον κόουτς Μπαρτζώκα να δει στο παρκέ αυτό που είχε στο μυαλό του, όμως ακόμα και έτσι ο Θρύλος κέρδισε δύσκολα παιχνίδια και έδειξε χαρακτήρα. Έναν χαρακτήρα που έχει αποκτήσει λόγω του Έλληνα προπονητή.

Ο Μπαρτζώκας είχε υπομονή και περιμένε να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μεταγραφικό... παζάρι. Δεν ήθελε να φέρει έναν παίκτη απλά για να τον... φέρει. Ήθελε έναν παίκτη που θα «κούμπωνε» τέλεια στο υπάρχον ρόστερ. Με τις αποκτήσεις των Ναζ Μήτρου-Λονκ και Φίλιπ Πετρούσεφ συμπλήρωσε το... παζλ και πλέον διαθέτει ένα από τα πληρέστερα και ποιοτικότερα ρόστερ των τελευταίων ετών. Με λίγα λόγια ο κόουτς του Θρύλου μίλησε στο τέλος!

Στα χέρια του έχει τρομερά «εργαλεία» και με αυτά θα κάνει τα πάντα έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα καλύτερα έρχονται...

Διαβάστε επίσης