Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντρεάνι: «Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ» (photo)

Αντρεάνι: «Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ» (photo)
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 - 19:44

Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια είναι και επίσημα, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Ο 30χρονος γκαρντ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάχθηκε στη μεγάλη οικογένεια του Θρύλου, στη «φαρέτρα» του Γιώργου Μπαρτζώκα. Με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, να συνεχίζουν την ενίσχυσή τους με ψηλό, για τις θέσεις «4» και «5».

Το όνομα του Φίλιπ Πετρούσεφ «παίζει» έντονα, εδώ και καιρό, για την ομάδα του Πειραιά. Με τον Ματέο Αντρεάνι να παρουσιάζει τον Σέρβο πάουερ φόργουορντ/σέντερ κοντά στους Πειραιώτες!

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο twitter, o γνωστός και έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος γράφει: «Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ είναι ο πλέι μέικερ που επέλεξε ο Ολυμπιακός, ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα. Το ελληνικό διαβατήριο ήταν απαραίτητο σε αυτή την επιλογή. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν θα σταματήσει στην αγορά. Ο Φίλιπ Πετρούσεφ πλησιάζει, οι Σακραμέντο Κινγκς θα τον απελευθερώσουν σύντομα».

Δείτε την ανάρτηση:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης