Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 - 10:22

Η «μάχη» του Ολυμπιακού στην Euroleague συνεχίζεται. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει απόψε, Τρίτη (14/11) στις 21:05, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι, για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης, με στόχο την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα. Στην «Hala Pionir» οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δείξουν, ότι είναι... εδώ! Σε μία δύσκολη εβδομάδα, «διαβολοβδομάδα».

Το ρεκόρ των Πειραιωτών στη διοργάνωση είναι στο 3-4 (τρεις νίκες, τέσσερις ήττες), ενώ από την άλλη, η «ομάδα του λαού» είναι στο 4-2 (εκκρεμεί το ματς της 6ης αγωνιστικής με τη Ρεάλ Μαδρίτης).

Ο Ολυμπιακός μετράει δύο ήττες στις λεπτομέρειες, από τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, με 79-77 και από την Μπασκόνια στο ΣΕΦ, με 75-74. Στη συνέχεια, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα νίκησε με 92-75 τον Προμηθέα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και πλέον, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στην Euroleague.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ διαθέσιμος είναι ο Λουκ Σίκμα, o οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Μπαρτζώκα.

Από την άλλη πλευρά, η Μακάμπι, που δεν έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, μετράει δύο σερί νίκες (90-98 την Αρμάνι Μιλάνο, 93-90 την Μπάγερν Μονάχου), με τον Όντεντ Κάτας να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Να σημειωθεί, ότι οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες πριν από την έναρξη της χρονιάς, για το τουρνουά «Ανδρέας Χανδριώτης» στην Κύπρο. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν, τότε, με 71-68, όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά τώρα.

Υπενθυμίζεται, ότι το επόμενο ματς στη «διαβολοβδομάδα» για τους «ερυθρόλευκους» είναι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, την Πέμπτη (16/11) στο Φάληρο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης