Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Φάκελος «Γκος», η ανάλυση

Φάκελος «Γκος», η ανάλυση
Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 - 13:16

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμ-Γκος αλλάζει τον Ολυμπιακό στα παρκέ της Euroleague. Ο Αμερικανός αποτελεί τον game changer του Μπαρτζώκα ερχόμενος από τον πάγκο (τελειώνει πάντα τα παιχνίδια στο παρκέ), πράγμα που μαρτυρά και η απίθανη στατιστική του στα τρία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στην Euroleague.

Είναι πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 13 πόντους μ.ο, σουτάρει με 46,2% πίσω από τα 6.75, έχοντας παράλληλα τρεις ασίστ για 0,3 λάθη. Συμπληρώνει επίσης και 1,7 κλεψίματα (1ος μπροστά και από τον Γουόκαπ) και 2,7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Και όλα αυτά τα κάνει σε 27 λεπτά παρουσίας στο παρκέ. Κάτι ακόμα πιο σημαντικό, όμως, από τους ξερούς αριθμούς είναι πως ο Ολυμπιακός με τον Γκος παρόντα μετράει 3-0 στην Euroleague και μέσο όρο επίθεσης που ξεπερνάει τους 80 πόντους . Ενώ στα δυο ματς που ήταν απών η ομάδα έμεινε στους 68 με την Μπαρτσελόνα και στους 53 με την Αρμάνι!

Ο Γκος έχει επιστρέψει πιο ώριμος και καθοριστικός από το πρώτο του πέρασμα, τηρώντας 100% το πλάνο του προπονητή, δικαιώνοντας τον Σκακιστή που τον ήθελε τόσο πολύ, ακόμα πριν καλά καλά υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης