Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δεν δεχόμαστε επιστροφές!

Δεν δεχόμαστε επιστροφές!
Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 - 00:20

Άλλη μία μαγική βραδιά για τον Κώστα Σλούκα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Μετά τα... νευράκια στην Τουρκία απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, του πήγαν όλα στραβά και στο ΟΑΚΑ, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο 33χρονος γκαρντ έδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν μπορεί, αλλά και πόσο δίκιο είχε ο Γιώργος Μπαρτζώκας!

Ο Σλούκας φοβήθηκε όταν η μπάλα έκαιγε, δεν μπόρεσε να πάρει καμία ευθύνη και προσπαθούσε να παίξει στα σίγουρα σε όλο το ματς. Όταν πήγε να ρισκάρει, την... έπαθε και έγινε ρεζίλι, ενώ στα τελευταία 6'' της παράτασης αστόχησε στη μία από τις τρεις βολές και έδωσε μισή νίκη στην ομάδα του Κάτας. Μάλιστα, τελείωσε το ματς με 9 πόντους (1/5 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 4/7 βολές), 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη!

Πάντως, εμείς θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ΔΕΝ δεχόμαστε επιστροφές. Τέτοιους... ηγέτες κρατήστε τους εκεί που είναι να παίζουν όσα λεπτά θέλουν και να κάνουν ότι γουστάρουν! Κωστάκη αν μετάνιωσες για την επιλογή σου, καλή τύχη και ελπίζουμε να έρθεις στο ΣΕΦ να δεις πόσο καλύτερα είμαστε χωρίς εσένα! Στο καλό και να μην μας γράφεις!

Διαβάστε επίσης