Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σςςςς… Έχει «αιώνιο» ντέρμπι απόψε και διπλό στο «εξοχικό»!

Σςςςς… Έχει «αιώνιο» ντέρμπι απόψε και διπλό στο «εξοχικό»!
Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023 - 10:26

Κάθε φορά κατά την οποία το «αιώνιο» ντέρμπι είναι εδώ, όλα γύρω του… μικραίνουν. Τα πάντα μπαίνουν στην άκρη… Μοιάζουν όλα τόσο ασήμαντα και μικρά… Μπροστά στο «αιώνιο» ντέρμπι του ελληνικού αθλητισμού, όλα μοιάζουν θολά… Τζάμπολ στις 21:15! Στο ΟΑΚΑ η μεγάλη δοκιμασία του Θρύλου, απέναντι στον -ομολογουμένως- διαφορετικός Παναθηναϊκό, το σερί του με τον οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να διευρύνει στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Εμφατικά, μέσα στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου του…

Δίχως έναν από τους δίδυμους πύργους των Πειραιώτων, Μουσταφά Φαλ,, ο Ολυμπιακός βλέπει το έργο του απέναντι στον Παναθηναϊκό να δυσκολεύει. Μπορεί στα τελευταία ματς να έχει αναπτύξει με τους «πράσινους» σχέση… πελατειακή, αλλά κάθε φορά κατά την οποία οι «αιώνιοι» συναντώνται, τα προηγούμενα αποτελέσματα πάνε… περίπατο. Είναι απλώς για να κάνουμε… κουβέντα.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι καλύτερος από τον αντίπαλό του. Εκεί όπου απόψε καλείται να το δείξει ξανά, σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Σε αυτό το επίπεδο άλλωστε, έχει αποδείξει ήδη ότι «τον έχει» τον Παναθηναϊκό. Εκεί όπου τα ματς δεν παίζονταν στη σκοτεινιά του «φάρου», έκανε αυτό που έπρεπε… Το ίδιο οφείλει να κάνει και απόψε, στις 21:15.

Διαβάστε επίσης

Όλοι για έναν! Συν έναν!

Όλοι για έναν! Συν έναν!

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα παίζουν απόψε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αλλά ΚΑΙ για τον Μουσταφά Φαλ…