Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ολυμπιακός πάνω από όλα κρατά την προοπτική που βγάζει!

Ο Ολυμπιακός πάνω από όλα κρατά την προοπτική που βγάζει!
Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023 - 17:13

Υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα, τα οποία μπορεί κανείς να κρατήσει, από τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, επί του Παναθηναϊκού. Και την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στη σεζόν, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του. Ο Θρύλος έπαιξε καλό μπάσκετ, έκανε πολλά πράγματα σωστά (όχι όλα) και έδειξε, πάνω από όλα ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. Ο Ολυμπιακός πάνω από όλα κρατά την προοπτική του, αυτή τη στιγμή. Να παίξει καλύτερο μπάσκετ. Να γίνει ακόμη καλύτερος στο παρκέ, να βγάλει περισσότερους αυτοματισμούς.

Θετικός ο τίτλος, θετική η απόλυτη ανωτερότητά του, απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά ΠΡΕΠΕΙ ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του, να «διαβάσουν» σωστά τον τελικό του Σούπερ Καπ. Να διαβάσουν σωστά το παιχνίδι, το αποτέλεσμα, όλη τη συγκυρία. Ο Ολυμπιακός δεν έπιασε το 100% του. Έχει ακόμη πολλά να δώσει στο παρκέ. Και πολλά να βγάλει, στο παιχνίδι του. Πολλά στοιχεία τα οποία μπορεί και πρέπει να κάνει καλύτερα.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δείχνει ομοιογένεια. Δείχνει προσανατολισμό στο παρκέ. Δείχνει σαφή στόχευση και σαφή προσέγγιση, στο πλάνο του. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν κρατάει τόσο τον τίτλο, όσο την συνολική εικόνα του. Εικόνα ομάδας με ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ να γίνει ακόμη καλύτερη.

Διαβάστε επίσης