Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το πόδι στο γκάζι για το 17-1 και την πρώτη κούπα!

Με το πόδι στο γκάζι για το 17-1 και την πρώτη κούπα!
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:13

Άλλο ματς το σημερινό. Διαφορετικό. Απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός οφείλει επίσης να είναι… άλλος. Ακόμη καλύτερος. Ουδεμία σχέση δεν έχει το τι έγινε χθες στη Ρόδο, με το τι θα γίνει σήμερα. Απόψε το βράδυ (20:30) συγκεκριμένα. Αν ο Ολυμπιακός μας φάνηκε άνετος στον ημιτελικό, στον τελικό οφείλει να πατήσει το γκάζι μέχρι το τέρμα… Δεν πας σε τελικό, στο ρελαντί άλλωστε…

Ο Μπαρτζώκας γνωρίζει, φυσικά, ότι το ματς απόψε είναι πολύ πιο απαιτητικό, σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά, εγκεφαλικά, εξωαγωνιστικά. Η πίεση είναι με το «καλησπέρα» μεγάλη και ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι έτοιμος, για να δώσει το 101% και να κινηθεί όπως πρέπει, μπροστά στην πρόκληση της κατάκτησης ενός τροπαίου.

Στον Θρύλο έχουν την ευκαιρία να αρχίσουν ιδανικά τη σεζόν, όπως και πέρσι συνεχίζοντας ένα σερί ιστορικό, ψάχνοντας το 17-1 επί του αιωνίου του αντιπάλου που ξεκάθαρα θα είναι πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος από ότι τα τελευταία δύο χρόνια.

Ένας πρώτος τίτλος που έτσι και αλλιώς απέναντι στον ΠΑΟ είναι πάντα απαραίτητος, πόσο δε μάλιστα φέτος όπου οι πράσινοι, από τον Σλούκα και τον Αταμάν, την διοίκηση έως και τον τελευταίο στην ομάδα έχουν ξεκινήσει τις… απειλές με δηλώσεις. Και καλά κάνουν πιστεύοντας στην προσπάθεια που κάνουν, ελπίζοντας πως θα έχουν τύχη απέναντι στον κυρίαρχο Ολυμπιακό που έχει την ευκαιρία να τους… επαναφέρει απόψε στην πραγματικότητα.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να το έχει διαβάσει σωστά και να έχει δει τι δεν έκανε καλά. Απέναντι στον Παναθηναϊκό το επίπεδο ανεβαίνει και τα λάθη δεν επιτρέπονται. Η ομάδα πρέπει να μπει με ορμή στο γήπεδο και να επιβάλει το δικό της παιχνίδι. Όχι ρελαντί και χαλαρά γιατί «τους έχουμε». Ναι, τους έχει. Αλλά πρέπει να το δείξει.

Διαβάστε επίσης