Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

To MEGA για την προετοιμασία του μπασκετικού Ολυμπιακού (video)

To MEGA για την προετοιμασία του μπασκετικού Ολυμπιακού (video)
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 - 22:59

Με τρία ντέρμπι αιωνίων ξεκινά ο Οκτώβριος στο μπάσκετ. Μετά το Ελληνικό Super Cup και την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα παίξουν και στην 4η αγωνιστική της Basket League, που πραγματοποίησε το μεσημέρι την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα φιλοξενήσει το πρώτο ντέρμπι αιωνίων της φετινής Basket League.

Το τριήμερο 28-30 Οκτωβρίου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αυτό, ωστόσο, δε θα είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν στις 6 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, ενώ είναι πολύ πιθανό να παίξουν στις 30 Σεπτεμβρίου στον τελικό του Super Cup.

Το πρώτο τζάμπολ στην Βasket League θα γίνει το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου με τις αναμετρήσεις: Απόλλων – Καρδίτσα, Άρης – Ολυμπιακός, ΑΕΚ – Λαύριο, Κολοσσός – Περιστέρι, Παναθηναϊκός – Μαρούσι και ΠΑΟΚ – Προμηθέας.

Φέτος οι 6 πρώτες από τις 12 ομάδες της κανονικής περιόδου θα παίξουν άλλη μια φορά μεταξύ τους για την κατάταξη, ενώ οι δυο πρώτοι των πλέι-άουτ θα συμμετάσχουν στα play off. Ο τελευταίος θα υποβιβαστεί.

«Καλώς ήρθατε, χρονιά 13».

Για την 13η χρονιά του στα Eρυθρόλευκα ετοιμάζεται ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας που αρχίζει και προπονείται πλήρης, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, να είναι ο μοναδικός απόντας.

Πηγή: Megatv.com

Διαβάστε επίσης