Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τελική ευθεία του Τανούλη...

Στην τελική ευθεία του Τανούλη...
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 - 23:59

Τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συνεχίζει ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν. Μετά τις αποκτήσεις των Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γουίλιαμς-Γκος και Λουκ Σίκμα, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους ακόμα έναν παίκτη!

Ο Θρύλος είναι έτοιμος να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον νεαρό φόργουορντ/σέντερ, Γιώργο Τανούλη (2.10), ο οποίος υπήρξε σταθερό μέλος των εθνικών ομάδων στις μικρότερες κατηγορίες. Με αυτήν την κίνηση, ο Ολυμπιακός ενισχύει τον ελληνικό κορμό του, αλλά δείχνει και ότι κοιτά στο μέλλον, καθώς πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο.

Η ομάδα του Πειραιά επενδύει τον υψηλόσωμο και εξελίξιμο φόργουορντ, ο οποίος στα playoffs της περσινής Basket League, σκόραρε 3.3 πόντους κατά μέσο όρο σε 8'40'' λεπτά συμμετοχής με τον Προμηθέα Πάτρας. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ αγωνιζόταν για περίπου 10 λεπτά, μετρώντας 3.9 πόντους και 2.5 ριμπάουντ.

Πρόκειται για μία πολύ καλή κίνηση από την πλευρά του Ολυμπιακού, ενώ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο τιμόνι, ο Τανούλης θα μπορέσει να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει.

Διαβάστε επίσης