Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Νέο όνομα στη λίστα του Θρύλου! (videos)

Νέο όνομα στη λίστα του Θρύλου! (videos)
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 - 10:55

Όπως φαίνεται, ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του στο ΝΒΑ, όσον αφορά στην απόκτηση του αντί-Σλούκα. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν έναν ποιοτικό γκαρντ και σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο, δεν κοιτάζουν μόνο τον «μπομπέρ» Μίχαϊλιουκ από τον «μαγικό κόσμο». Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Λούκα Ντε Αλεσάντρο, στη λίστα του Θρύλου βρίσκεται ο Ραούλ Νέτο!

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός ρεπόρτερ έγραψε: «Ο Ολυμπιακός και η Παρτιζάν παρακολουθούν την περίπτωση του Ραούλ Νέτο και είναι πολύ πιθανό να υπογράψει σε ένα από τα δύο κλαμπ» .

Ο Βραζιλιάνος γκαρντ, με ιταλική καταγωγή, αρέσει στους Πειραιώτες, αφού έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και φυσικά, μεγάλη «θητεία» στο ΝΒΑ. Ο 31χρονος άσος αγωνίζεται στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου από το 2015 (Γιούτα, Φιλαδέλφεια, Ουάσιγκτον, Κλίβελαντ), σκέφτεται όμως να αγωνιστεί στην Ευρώπη, για αυτό και «ακούγεται» για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Πέρα από τον Ολυμπιακό, πάντως, στη Σερβία το όνομα του Νέτο (όπως και του Νίκολα Μίροτιτς) «παίζει» πολύ δυνατά για την Παρτιζάν.

Το 2014, ο Νέτο έπαιξε στην Ευρώπη με τη Μούρθια και στη συνέχεια, έγινε draft (Ατλάντα) και μετακόμισε στο ΝΒΑ.

Δείτε τα βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης