Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σε ανοικτή... γραμμή για Mίροτιτς

Σε ανοικτή... γραμμή για Mίροτιτς
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 - 12:54

Αν υπάρχουν δύο «πράγματα» αυτή τη στιγμή για τα οποία αγωνιούν στον μπασκετικό Ολυμπιακό το ένα ακούει στο όνομα Σάσα Βεζένκοβ και το άλλο στο όνομα Κώστας Σλούκας. Η μεγάλη επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ σκόρπισε ενθουσιασμό αλλά πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα για την τελική κατάληξη του θέματος του Σάσα.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν διακαώς την παραμονή του MVP της Euroleague, αλλά ταυτόχρονα είναι και υποχρεωμένοι να προετοιμαστούν για παν ενδεχόμενο. Γι’ αυτό τον λόγο, ο Νίκολα Μίροτιτς και ο Ολυμπιακός είναι σε επαφή και ανάλογα με την εξέλιξη που μπορεί να υπάρξει στο θέμα Βεζένκοβ.

Ο Μαυροβούνιος σταρ, που δεδομένα αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Πειραιωτών και παρότι πρόκειται για μια σούπερ απαιτητική και δύσκολη περίπτωση, καθώς ο Μίροτιτς είναι ήδη περιζήτητος, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να την κυνηγήσει.

Οι πρώτες διερευνητικές επαφές έχουν γίνει, με πρωτοβουλία, μάλιστα, της πλευράς του Μίροτιτς! Ο παίκτης, δηλαδή, εξέφρασε την επιθυμία του να συζητήσει με τον Ολυμπιακό το ενδεχόμενο συνεργασίας, καθώς το στάτους των Πειραιωτών καλύπτει απόλυτα τις αγωνιστικές φιλοδοξίες του.

Μάλιστα, το μέλλον του πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα κλήθηκε να σχολιάσει και ο Ακίλε Πολονάρα, με τον 31χρονο να τον στέλνει στην… αγκαλιά της αρμάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Ο Ολυμπιακός είναι η καταλληλότερη ομάδα για τον Μίροτιτς στην περίπτωση που ο Βεζένκοβ πάει στο NBA. Είναι τέλειος σε αυτό το σύστημα. Ο Νίκολα είναι το καλύτερο 4άρι στην Ευρώπη», δήλωσε ο πρώην άσος της Αναντολού Εφές στην εκπομπή “Area 52”.

Διαβάστε επίσης