Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, γερά, «διπλό» μες στο ΟΑΚΑ και πρωτάθλημα ξανά!

Θρύλε, γερά, «διπλό» μες στο ΟΑΚΑ και πρωτάθλημα ξανά!
Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 11:03

Την Τετάρτη (14/6), κηρύχθηκε τριήμερο Εθνικό Πένθος από την ελληνική κυβέρνηση στη μνήμη των θυμάτων του πολύνεκρου ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου. Ωστόσο, τελικά, μετά από απόφαση του υπουργείου και του ΕΣΑΚΕ, ο τέταρτος τελικός των πλέι οφ της Basket League, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, θα διεξαχθεί κανονικά απόψε, Πέμπτη (15/6) 21:15 (ΕΡΤ 3), στο ΟΑΚΑ.

Το τριήμερο Εθνικό Πένθος αφορά στην αναστολή των εορταστικών εκδηλώσεων (οι αγωνιστικές εκδηλώσεις δεν εμπίπτουν στις εορταστικές εκδηλώσεις).

Ο Θρύλος, λοιπόν, με νίκη στο game 4 στην έδρα των «πράσινων», κατακτά το πρωτάθλημα, ένα ακόμα στην ιστορία του!

Κόντρα στον ΠΑΟ, οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 2-1 στη σειρά των τελικών της Basket League και στοχεύουν στο «διπλό», απόψε, στο ΟΑΚΑ, για να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου, σε ένα ματς, πιθανότατα, χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου («μέσα» ο Σάσα Βεζένκοφ).

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ: «Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορά στην αναστολή των εορταστικών εκδηλώσεων. Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία, οπότε οι προγραμματισμένες στο τριήμερο αγωνιστικές εκδηλώσεις δύνανται να διεξαχθούν, εκτός αν η διοργανώτρια αρχή αποφασίσει διαφορετικά. Αυτονόητη θεωρείται η τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας του πρόσφατου Ναυαγίου στα ανοικτά της Πύλου που έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης