Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αγραβάνη, για το «εξοχικό» μιλάς; (photo)

Αγραβάνη, για το «εξοχικό» μιλάς; (photo)
Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023 - 20:30

Ήταν 23/12 του 2021, όταν ο Ολυμπιακός επικρατούσε με 84-65 του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ, για την Euroleague, ξεκινώντας ένα θρυλικό σερί νικών, όμοιο του οποίου δεν έχει επαναληφθεί ποτέ στην ιστορία των δύο «αιωνίων» στο μπάσκετ! Ένα σερί, το οποίο έχει φτάσει στο εξωπραγματικό 14-0, με τον Θρύλο να συνεχίζει μέχρι τέλους και τους «πράσινους» να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι από τα συνεχόμενα «γλέντια».

Στις τάξεις του «τριφυλλιού», λοιπόν, φαίνεται ότι έχει χαθεί η μπάλα! Ζουν σε άλλο... κόσμο. Έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Το έδειξαν και με τα παράπονά τους για τη... διαιτησία του πρώτου τελικού! Αυτό, ακριβώς, ήρθε να επιβεβαιώσει και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Αυτός, ντε, που βροντοφώναζε ότι δεν πουλάει οπαδιλίκι και δε θα πήγαινε ποτέ στον Παναθηναϊκό!

Τι είπε, λοιπόν, ο Έλληνας φόργουορντ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ενόψει του δεύτερου τελικού (8/6, 21:15) στο γήπεδο του Αμαρουσίου; «Ώρα να προστατέψουμε το σπίτι μας». Ναι, αυτό έγραψε ο άνθρωπος που αφιέρωνε νίκες επί του ΠΑΟ στον Ολυμπιακό και δε θα φορούσε ποτέ την πράσινη φανέλα!

Όπως και να ‘χει, να θυμίσουμε μόνο στον Αγραβάνη ότι το συγκεκριμένο σπίτι, έχει μετατραπεί στο καλύτερο «εξοχικό» των Πειραιωτών, με τον Παναθηναϊκό να μετράει μόνο ήττες τα σχεδόν δύο τελευταία χρόνια. Και έρχεται και συνέχεια...

Δείτε την ανάρτηση:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ξανά εκτός ο Σλούκας

Ξανά εκτός ο Σλούκας

Ο ηγέτης του Θρύλου συνεχίζει να ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και η συμμετοχή του στον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.