Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ολυμπιακός: «Συνεχίζουμε μαζί, σηκωνόμαστε κάθε φορά που πέφτουμε» (photo)

Ολυμπιακός: «Συνεχίζουμε μαζί, σηκωνόμαστε κάθε φορά που πέφτουμε» (photo)
Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 - 10:58

Ο Ολυμπιακός για... ένα σουτ απώλεσε το τέταρτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο. Στον συγκλονιστικό τελικό του Final-4 του Κάουνας, ο Θρύλος «λύγισε» τρία δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε και έχασε μέσα από τα... χέρια του τον τίτλο της Euroleague.

Η στεναχώρια μεγάλη. Η απογοήτευση το ίδιο. Και αυτό, διότι ο Ολυμπιακός ήταν φανερά η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν το βάζουν... κάτω. Συνεχίζουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ώστε να «κλείσουν» με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. Και αυτό τόνισε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με ανάρτηση της στα social media.

Το μήνυμα των Πειραιωτών: «Η μεγαλύτερη δόξα μας δεν είναι να μην πέφτουμε ποτέ, αλλά να σηκωνόμαστε κάθε φορά που πέφτουμε. Συνεχίζουμε Μαζί! Κλείσε θέση στο ΣΕΦ και στήριξε την ομάδα μας στην μάχη για την κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος».

Δείτε την ανάρτηση:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης